Over ons

Growing The Extra Mile

Innovatie is volgens ons geen werkwoord, maar een uitkomst die voortkomt uit de voortdurende drang te verbeteren, te versnellen, te groeien in alles wat je doet. Maak nieuwe dingen om tot innovaties te komen. Producten, businessmodellen, communicatiemiddelen, dienstverlening en niet te vergeten positieve impact op het leven van mensen. De mens is de maat der dingen in wat wij doen.

Wij zijn een jonge ambitieus bureau, waarin het beste uit de wereld van grootzakelijke innovatie en gedreven creatief ondernemerschap bijeen is gebracht. Wij maken het verschil door het creatieve zelfvertrouwen bij onze klanten terug te brengen. Door de olifant in de kamer zonder schroom te benoemen en samen te focussen op oplossingen die werken voor onze klanten. In het ontwerpproces gaan wij samen met onze klanten luisteren en leren van medewerkers en gebruikers. Zo worden wij en onze klanten succesvol; Wij maken dingen die werken.

En om dat te bereiken moeten we soms dat extra stapje zetten; een optie meer bieden, iets eerder opleveren, de klant verrassen, verwachtingen overtreffen. Wij noemen dat “Grow The Extra Mile”. We laten je graag zien wat dat voor jou kan betekenen.

Egid van Houtem

 “Zodra ik stilval komt Egid altijd wel met een interessante invalshoek, een boek, of prikkelende gedachte om de boel open te gooien of helder te krijgen”.

Janko over Egid

Als voorloper en innovator op het vlak van nieuwe media was Egid al tijdens zijn studie actief als ondernemer. Daar had hij zijn eerste startup rondom online video in 2006, in dezelfde tijd dat YouTube ook werd gelanceerd. Later bracht hij innovatieve ideeën en technologie voor het voetlicht in Zuid-Limburg en de omringende buurlanden met de organisatie van technologie- en designfestivals Social Beta Event en TEDxEutropolis. Egid ontwikkelde, als zelfstandig mediaondernemer, ondermeer succesvolle producten voor overheden, het onderwijs en de cultuursector. Egid is een vast aanspreekpunt binnen de creatieve industrie in Limburg en heeft een brede kennis en netwerk op het vlak van technologische ontwikkeling en stedelijke vernieuwing.

Janko Grassère

“Janko kan met één enkele vraag de boel op scherp zetten.Hierdoor komen we verder dan de voor de hand liggende oplossingen”

Egid over Janko

Na zijn studie Technische Bedrijfskunde en Internationale Marketing ging Janko aan de slag bij Intel, waar hij al rap carrière maakte en verschillende grote accounts in de Benelux, Europa en Midden Oosten ging beheren. Een van de spannendste periodes kwam later in zijn carrière bij Intel toen hij markten mocht gaan creëren, met name op het vlak van health en wellbeing, waarbij zijn liefde en competenties op het vlak van productontwikkeling volledig tot zijn recht kwamen. Na zijn vertrek bij Intel heeft hij op verschillende plekken kort als consultant gewerkt, om vervolgens samen met Egid van Houtem Grasswoods op te zetten.